Meteen naar de inhoud
retour-en-teruggavebeleid

retour-en-teruggavebeleid

Annuleren van je bestelling en retourbeleid

Annuleren van je bestelling:

Als je je bestelling wilt annuleren of wijzigen, vul dan het retourformulier in. Telefonische annuleringen worden niet geaccepteerd. Vermeld je bestelnummer en, indien je al betaald hebt, het IBAN waar het bedrag op teruggestort kan worden. Het bedrag zal binnen de wettelijke termijn van uiterlijk 14 dagen na het aangeven van de annulering teruggestort worden.

Retourneren van je bestelling:

Je kunt je producten binnen een bepaald termijn retourneren. Volg de onderstaande stappen:

  1. Registreer je retour binnen 14 dagen na bestelling
    Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Neem contact met ons op via het retourformulier en vermeld het IBAN waarop het aankoopbedrag kan worden gecrediteerd. Na 14 dagen is het niet mogelijk om je aankoop zonder reden te annuleren. Kosten voor het retour zijn voor eigen rekening.
  2. Terugbezorgen van je product retour
    Na annulering heb je 14 dagen om je product retour te sturen. Stuur het product met alle geleverde toebehoren en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking retour aan onderstaand adres.

Retouradres:
Mercuriusweg 37, 6971 GV Brummen

  1. Crediteren van je product retour
    Wij zullen het verschuldigde orderbedrag zo snel mogelijk terugstorten, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst.

Stuur, indien mogelijk, de producten als geheel, intact en in hun oorspronkelijke staat, met name in de complete, onbeschadigde verpakking en verkoopbare staat terug. Als de consument op een manier omgaat met het product die verder gaat dan toegestaan, is de consument aansprakelijk voor de waardevermindering van het product.