Meteen naar de inhoud

Protect PV

Ons verhaal

Protect is ontstaan in het leveren en monteren van valbeveiliging. Hier zijn we al meer dan 25 jaar in actief, en we blijven ons steeds weer ontwikkelen in de markt.

In 2018 zijn wij begonnen met het leveren en monteren van pv ankers voor het plaatsen van pv panelen. Hier hebben wij later ons eigen merk Protect PV aan gekoppelt. Sinds die tijd hebben wij ons zelf ontwikkeld in onze kennis en ervaring in de markt.

Valbeveiliging

Protect Valbeveiliging is een jong en modern bedrijf, waarbij de wens van de klant altijd op nummer 1 staat. Wij zijn jong, maar zeker niet onervaren. Met meer dan 25 jaar ervaring in het veilig werken op hoogte hebben wij door de jaren heen veel kennis vergaard omtrent valbeveiliging en dakveiligheid.

Dat vertaalt zich naar een deskundig team van gedreven medewerkers, die allemaal zijn opgeleid om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij het ontwerpen, adviseren en monteren van valbeveiliging op maat.

Protect Valbeveiliging is gevestigd in Brummen (nabij Zutphen), wat zeer centraal in Nederland ligt. Wij werken via dealers en partners waaronder bouwbedrijven, dakdekkers, installateurs, etc. Hierdoor hebben we een landelijk bereik. Niet alleen vanuit kwaliteitsperspectief zijn we een betrouwbare partner, maar ook op het gebied van service, ondersteuning en montage.

Wij streven naar een zeer hoge servicegraad en kunnen veel producten direct uit voorraad leveren.

Uw dakveiligheid is onze zorg!

Arno Sloesarwij

Directeur

Norbert van Mourik

Norbert van Mourik

Account manager

Mariska Gerritsen

Office Manager

Chiel Wijgman

Junior Account Manager