Meteen naar de inhoud
PV Ankers

PV Ankers

De montage ankers van Protect PV zijn speciaal ontwikkeld voor waterdichte en ballastvrije montagesystemen voor zonnepanelen, ventilatieunits en zonnecollectoren op platte en lichthellende daken.

De montage ankers van protect worden gemonteerd doormiddel van mechanische bevestiging aan de dakconstructie. Hierdoor is er geen ballast meer nodig en behoudt het dak de dakfuncties zoals waterafvoer. Ook voorkomen de ankers dat het systeem op het dak gaat schuiven. Hierdoor behoud de dak zijn conditie en voorkom je schade aan de dakbedekking.

Wat zijn de mogelijkheden met onze pv ankers?

De montage ankers van Protect zijn ontwikkeld voor toepassing op platte maar ook hellende daken. Doormiddel van de bijgeleverde machet naar keuze, zijn onze pv ankers voor elk dak geschikt.

De bijgeleverde machetten kunnen in Bitumen, PVC, TPO EN EPDM worden uitgevoerd. Bij een ander type dakbedekking vragen wij u om contact met ons op te nemen.


De onderconstructies voor onze pv ankers.

Er zijn verschillende onderconstructies mogelijk. Wij hebben een speciale pagina voor onze onderconstructies. Klik op de knop hieronder!

Hoe gaat de montage?

Bekijk hier hoe wij de ankers plaatsen.

Hoe weet ik hoeveel ik nodig heb?↗

Neem contact met ons op voor een prijs opgave!

Wie zijn wij? ↗

Maak kennis met ons!