Meteen naar de inhoud
EasyFix Solar

EasyFix Solar

EasyFix Solar Lightfix


EasyFix Solar introduceert het FlexFix Roof montage systeem, voor platte daken. Het systeem is eenvoudig te plaatsen en zorgt voor goede ventilatie onder de panelen. Hierdoor neemt de kans op oververhitting af, produceren de panelen meer stroom en gaan de panelen langer mee. Er zijn twee uitvoeringsvormen, op basis van ballastcontainers of op basis van voetjes. Afhankelijk van de situatie wordt de juiste uitvoering geselecteerd. De ballastcontainer is ook verkrijgbaar in een witte uitvoering, die toepassing van bifacial panelen op platte daken mogelijk maakt. Hierdoor is per paneel een hogere stroomopbrengst mogelijk van zo’n 10-20%, afhankelijk van het type dak.

Bekijk hier de informatie sheet!

EasyFix Solar Flexfix


EasyFix Solar introduceert het FlexFix Roof montage systeem, voor platte daken. Het systeem is eenvoudig te plaatsen en zorgt voor goede ventilatie onder de panelen. Hierdoor neemt de kans op oververhitting af, produceren de panelen meer stroom en gaan de panelen langer mee. Er zijn twee uitvoeringsvormen, op basis van ballastcontainers of op basis van voetjes.
Afhankelijk van de situatie wordt de juiste uitvoering geselecteerd. De ballastcontainer is ook verkrijgbaar in een witte uitvoering, die toepassing van bifacial panelen op platte daken mogelijk maakt. Hierdoor is per paneel een hogere stroomopbrengst mogelijk van zo’n 10-20%, afhankelijk van het type dak.

Bekijk hier de informatie sheet!